Vinduer og døre

Vinduer og døre

Vi leverer, reparerer og udskifter alle slags døre og vinduer fra alle producenter.

Vi har især et tæt samarbejde med KPK Døre og Vinduer, som producerer kvalitetselementer i individuelle størrelser. Derfor anbefaler vi, at du køber KPK vinduer. Så har du et vindue, der holder i mange år.

Om KPK

“Siden 1980 har vi dyrket de gode håndværksmæssige erfaringer og sat en ære i at holde lidt mere end vi lover. Det kan vores kunder godt lide og de bliver derfor ofte ambassadører. Det er vi ret stolte over. Ja, vi bilder os ligefrem ind, at det er en af de vigtigste grunde til vores succes.
 

KPK er i dag en moderne produktionsvirksomhed, der leverer gode solide kvalitetsprodukter til danske håndværkere og deres private kunder i hele Danmark. Vinduer og døre i en ordentlig kvalitet, der er til at betale. Håndteret og leveret, så det er både nemt og bekvemt.

 

KPK Døre & Vinduer, der nu indgår i den svenske koncern Inwido, har i dag 175 medarbejdere på fabrikken på Mors. Det er her al udvikling og produktion finder sted.

Vores vigtigste aktiv og stærke platform er vores dygtige medarbejdere, der leverer god kvalitet, hver eneste gang. De er kort sagt; fagligt stolte og holder altid hvad vi lover.

 

Vores styrke er, at vi dagligt gør en stor indsats for at forstå vores håndværkskunder, så vi kan rådgive dem optimalt og levere præcis det, de (og dermed deres kunder) har brug for. Det er både nemt og bekvemt.”

Du kan læse mere om KPK på deres hjemmeside:

KPK-logo-box-payoff_cmyk